diumenge, 19 de gener del 2014

19 de gener del 2014

Companys!
Us hem de demanar perdó, vam entendre malament on havien d'anar ubicades les activitats didàctiques i no vam fer una pestanya per aquestes.
Les havíem posat al final de cada explicació de Com és, De què vivim i Com ha canviat.
Gràcies als vostres comentaris hem pogut adonar-nos a temps i canviar-ho.
Hem aprofitat per afegir nous gadgets que creiem que són profitosos com són: l'enllaç a Rosespèdia, que us facilitarà més informació sobre el nostre municipi, una petita enquesta per saber si creieu que Roses viu del turisme o no i finalment un rellotge i un comptador de les visites del nostre bloc.
Esperem que acabeu de mirar el nostre bloc acabat!

Natalia, Helena, Paula i Rosó,

1 comentari:

  1. Hola noies! Estem observant el vostre bloc i pensem que l'estètica del bloc és molt encertada per l'edat dels nens. Tot i que nosaltres canviaríem el color blanc de fons perquè ressaltes la lletra. És molt original amb molts gadgets inclosos.
    Compleix els requisits demanats, tot i que les pestanyes no estan en l'ordre correcte. A més a la pestanya de com ha canviat, no hi ha la informació escrita, però el vídeo està molt ben explicat.
    Trobem diferents formats de lletres, i falta informació en alguna pestanya. L'apartat de què vivim? és molt complert i encertat amb explicació clara i gràfics il·lustradors.
    Pel que fa a les activitats, creiem que són molt variades, i molt significatives pel fet de ser manipulatives i vivencials. Es poden dur a terme fàcilment a l'escola.
    Per la part de continguts són clars i ben explicats i en algun cas hi ha suports visuals.
    El diari del bloc està molt complert explicant cada dia el què heu fet en el bloc.

    La nostra nota és un 7,5

    Felicitats noies!

    ResponElimina