dijous, 21 de novembre del 2013

Diari 21.11.2013

Bones companys!
Avui hem penjat el vídeo que explica com ha canviat la vila de Roses en els últims anys, el cap de setmana passat ens vam dirigir a l'Ajuntament a demanar informació sobre com era el poble fa 100 anys per poder elaborar la nostra gravació.
Ens ha sigut impossible gravar al poble ja que tot el cap de setmana passat va estar plovent.
En breus tindreu l'entrada de com és el nostre poble!
Esperem que us agradi i que feu aportacions per saber què us sembla i què podem millorar!
Fins aviat!!!!

Natalia, Paula, Rosó i Helena.

5 comentaris:

  1. Hola noies,

    Hem estat veient el vostre blog i considerem que la imatge principal convida a remenar el vostre blog. d'altre banda creiem que el vídeo que heu penjat dona molta informació interessant, però creiem que amb imatges de la ciutat de Roses seria més divertit i amè, ja que a vegades una imatge diu més que mil paraules. Tanmateix us volem dir que trobem a faltar informació a la pestanya "com és" i no trobem el croquis.

    Atentament.

    Farah El Gamouchi, Guillem Fradera, Laura Poll i Anna Serra

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Hola!
    Respecte els aspectes formals té un disseny adequat pels nens perquè és visual i atractiu. En referència a l’ortografia és correcte i els textos són coherents i estan ben cohesionats. L’organització no està complerta, trobem a faltar la pestanya d’activitats i per tant no compleix els requisits de la pràctica, però la resta està tot bé. Els gadgets ens ha cridat l’atenció el twitter i pensem que és una molt bona idea i molt interessant.
    Les activitats no les podem avaluar , només hi ha l’activitat de l’apartat “de què vivim” i no està a la pestanya que hauria d’estar.
    Els continguts estan ben explicats de forma clara i entenedora. Té suports visuals que ajuden a fer-te una idea del que t’expliquen i és funcional.
    Utilitzaríem la unitat didàctica per buscar dades i informar-nos del lloc, però al no haver-hi activitats no la podríem utilitzar al complet.
    De diaris n’hi ha pocs però la informació és bastant concentrada, per tant està bé.
    Per tant la nota final que hem acordat és un 6, considerem que el bloc està bé però ens han faltat les activitats per acabar de valorar-ho positivament.

    www.cassadelaselva14.blogspot.com.es

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Bona tarda noies,

    A continuació us aportem la nostra avaluació. Per fer-la més entendora, avaluarem diferents aspectes del vostre bloc:

    1) TÍTOL i ESLÒGAN: aquest apartat ha estat avaluat amb un Notable. Considero que tant la capçalera del bloc com el títol són vistosos i estan relacionats amb la temàtica del bloc. No obstant això, considerem que l'eslògan podria millorar-se ja que ens aporta una característica poc concreta del municipi.

    2) INTERFÍCIE: aquest apartat ha estat avaluat amb un Notable. La interífice de tot el bloc és visual i de fàcil d'accès per a nens de Primària. De la mateix manera ens agradaria comentar que la lletra és idònia per aquest tipus de públic. No obstant això, pensem que podrieu haver algun gadget de caràcter més utilitari, com per exemple un rellotge.

    3) CONTINGUT: aquest apartat ha estat avaluat amb un Suficient. Considerem que moltes de les pestanyes del bloc mostren una quanitat d'informació inecessària (i de la mateixa manera, pestanye en la que el contingut és escàs).

    4) ASPECTS FORMALS: aquest apartat ha estat avaluat amb un Notable. El vostre bloc demostra la seva revisió, ja que si més no, conté molt poques faltes ortogràfiques. El llenguatge que utilitzeu és senzill i accesible a nens/es d'Educació Primària. En general, a primera vista el bloc sembla organitzat.

    5) ACTIVITATS D'APRENENTATGE: aquest apartat ha estat avaluat amb un Insuficient. Les vostres activitats didàctiques estàn poc elaborades. Un fet que ens ha cridat molt l'atenció, que també ha determinat aquesta nota avaluativa, és el fet de localitzar les activitats en una pestanya que no li correspon. Creiem que podrieu millorar aquest aspecte ja que sinó els alumnes tindràn dificultats a l'hora de localitzar-les i, posteriorment, realitzar-les.

    6) ACTITUDS: aquest apartat ha estat avaluat amb un Insuficient. Hi ha molt poque entrades al diari i això, possiblement, mostra poc interès i implicació per part del grup de treball.

    En definitiva, considerem que la NOTA FINAL del vostre bloc és de 6.

    Maria Cantorné, Marina Garrido, Meritxell Saubí i Sònia Prada.

    ResponElimina