dijous, 17 d’octubre del 2013

Diari 17-10-13

Estimats companys,
entre el dia d'ahir i avui hem realitzat el disseny del blog. 

Primer vam crear el blog i després vam crear les diferents pestanyes que ens acompanyaran d'ara en endevant.

Com podeu observar, a la capçalera del Blog hi hem posat una imatge de l'espigó de Roses, un lloc mític i emblemàtic d'aquesta ciutat que no us podeu perdre si algun cop hi feu parada.

Ara per ara, el Blog està buit, peró tenim moltes ganes de començar a posar-lo en marxa!

Records,

Natàlia, Paula, Helena i Rosó.


4 comentaris:

  1. Hola noies,
    Quan hem obert el bloc ens ha semblat molt maco i elegant, l'únic defecte que li hem trobat és que considerem que si el bloc va destinat a infants de primària, probablement no els cridés tant l'atenció com a nosaltres, fet que els gustos estètics varien amb la edat.

    A la capçalera de la pàgina es mostra l'Espigó, que és un lloc que caracteritza Roses, però no heu posat un eslògan que se'ns demanava per a cercar una característica principal de la localitat. Els objectius i el diari són senzills i bàsics, s'entenen correctament.

    Pensem que el bloc està amb molt bona intenció i molt maco, però s'hauria de perfeccionar amb alguns aspectes.

    Esperem que entre tots puguem fer uns bons blocs!

    atentament,
    palafolls3@gmail.com

    ResponElimina
  2. Hola noies

    Un cop vist el vostre bloc, creiem que estèticament és molt fosc i apagat tinguent en compte que va dirigit a nens d’educació primària. S’hi hauria d’afegir més color.
    Una altra cosa que falta és un esglògan que digui alguna caracterísitca rellevant de Roses.
    I finalment hauríueu d’ampliar els objectius perquè quedin més clars.
    Ens ha semblat una bona idea posar un apartat de dades personals amb els noms, ja que fa més fácil la identificació dels components d’aquest.
    Esperem que us siguin útils els nostres consells.

    Atentamentç

    Coneguemfigueres.blogspot.com.es

    ResponElimina
  3. Hola companyes!

    El vostre blog en general ens ha semblat bastant complet tret d'alguns aspectes com: la falta de l'eslògan a la pàgina principal i pensem que els objectius són bastant concrets, però s'haurien de definir una mica més. Com hem dit abans, tret d'aquests petits detalls ens sembla un bon blog.

    Atentament.

    Adrià Colldecarrera, Cristian Lòpez, Iván Montero i Sergi Portas.

    ResponElimina
  4. Hola noies,

    La primera impressió del vostre bloc ens ha impactat, a més, el fet que sigui una imatge en blanc i negre i llavors que la resta del disseny també sigui en negre ens ha agradat com a alumnes d’universitat, però no sabem si serà prou atractiu per a nens i nenes de primària.
    La imatge que heu escollit ens evoca al passat, ja que sembla una fotografia antiga, i no sabem si voleu aquest objectiu, tot i així és una imatge original i atraient. En el títol us falta posar un eslògan adequat per Roses.
    Referent a l’objectiu del bloc creiem que s’hauria d’ampliar, ja que no anomena que el propi bloc és un recurs educatiu que poden utilitzar les escoles. A més, en aquest apartat també falten el nom de les creadores (tot i que veiem que està a la barra lateral, segons els criteris d’avaluació haurien d’estar en aquesta pestanya).
    Heu fet una bona feina, i per qualsevol aclariment sobre els comentaris que us hem fet, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça figueressocials@gmail.com.

    Laia Almeda, Lídia Atero, Corina Gonzàlez i Elena Rodriguez

    ResponElimina